Sexhealern--lögner, svek och brott i andligheten namn

Sexhealern--lögner, svek och brott i andligheten namn

by Mia Ottosson Author · Janna Eriksson Narrator

audiobook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Den skakande berättelsen om det uppmärksammade rättsfallet.

När Mia Ottosson blir kär och gifter sig med den ansedde healern och mediet, en man internationellt känd i andliga och spiritualistiska kretsar, tror hon att hon funnit sitt livs kärlek, en andlig lärare och själsfrände. Istället blir förhållandet en mardröm av fysisk och psykisk terror, och efter flera års äktenskap upptäcker Mia en mörk hemlighet hon aldrig kunnat föreställa sig.

Detta är hennes gripande, självutlämnande berättelse om åren med mannen som i pressen kom att kallas "Sexhealern" och som år 2006 dömdes till fem års fängelse för att ha förgripit sig på sina klienter. Det är historien om en kvinna som sökte kärlek och en andlig dimension i tillvaron, men fann en skrupelfri bedragare, som grovt utnyttjade hennes och många andras sårbarhet och längtan.

Mot alla odds kom Mia ut på andra sidan starkare, med ökad självinsikt och kunskap. Genom att dela med sig av sin historia hoppas hon kunna inge fler kvinnor mod att anmäla sexuella övergrepp och inspirera andliga sökare att också vara kritiska och använda sitt sunda förnuft.

Publication Details

Publisher:
Word Audio Publishing
Edition:
Unabridged
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive MP3 Audiobook 195.5 MB
  • OverDrive Listen 195.4 MB
Sexhealern--lögner, svek och brott i andligheten namn
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free