Alta tensió

ebook

By Harlan Coben

cover image of Alta tensió

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Guanyadora del Premi Internacional de Novel·la Negra RBA, Alta tensió, protagonitzada pel cèlebre Bolitar, no deixa respirar el lector fins a la darrera línia.

Myron Bolitar sempre ha desitjat la voluptuosa femme fatale que acaba d'entrar al seu despatx per demanar-li ajuda. Continua tenint tun cos fabulós, però està embarassada de vuit mesos. L'antiga figura del tennis Suzze T i el seu marit, en Lex, una estrella del rock, són clients seus i, al llarg dels anys, en Myron ha negociat multitud de contractes per a la parella. Però ara en Lex ha desaparegut i l'embarassadíssima Suzze plora, convençuda que els rumors que algú ha penjat a internet que posen en dubte la paternitat del bebè han allunyat l'home que ella jura que és el pare del seu fill.

Amb aquesta entrega del cicle de Myron Bolitar, l'escriptor Harlan Coben ofereix una nova lliçó de literatura policíaca en estat pur: trepidant, emocionant, plena d'efectes i d'inesperats canvis de rumb.

Alta tensió