Lépésről lépésre

ebook

By Almási Zsófi

cover image of Lépésről lépésre

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Csonka Szabolcs zárkózott, magának való fiú, aki szenvedélyének, a lovaglásnak él. Amikor azonban egy baleset következtében elveszíti a lovát, hirtelen szembe kell néznie mindazzal, ami elől eddig a versenyzésbe menekült.

Az otthoni légkör maga a pokol, a gimnáziumban eltávolodott az osztálytársaitól, a jövő értelmetlennek tűnik lovaglás nélkül, az anyja mintha célul tűzte volna ki, hogy megkeserítse az életét, a barátnőjébe sosem volt igazán szerelmes...

Az egyetlen, akit érdekelnek Szabi gondolatai nem más, mint Tisza Soma, a fiú magyartanára, minden diák kedvence, Szabi gondosan eltitkolt vonzalmának célpontja.

A gyászon, veszteségen és fájdalmon át vezető úton Soma Szabi mellé szegődik és segíteni szeretne, de előtte Szabinak szembe kell néznie az életében jelenlévő legnagyobb akadállyal: önmagával.

Képes-e elfogadni a szexualitását, feldolgozni a lova halálát és új motivációt találni azok után, hogy mindent elvesztett? 

Lépésről lépésre