De Vierde E-bundel

ebook Quickies

By D. Willemse

cover image of De Vierde E-bundel

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Willemse doet het weer. De eerste reeks QUICKIES rookt nog na, maar hier komen de nieuwe nummertjes al! Aangebrand genoeg om een sigaret mee aan te steken. Inclusief sterke personages en een verrassend plot. Willemse gaat helemaal los in deze nieuwe reeks. Alleen al de humor volstaat om te doen blozen. Voorlopig vrij van censuur. Lees ze in al hun schaamteloze glorie.

Dames en heren, uw aller aandacht! De Vierde Quickies E-Bundel verblijdt de wereld! Met vijf kortverhalen uit de stomende Quickies reeks + een BONUS kortverhaal met een hitsige heks. Dat alles voor een leuk prijsje! Zet maar uit die televisie, want zo aangebrand als deze verhalen mogen ze het niet uitzenden.

In deze bundel:

#16) Toetje

#17) Gebruiksgemak

#18) Perfectie

#19) Souvenir

#20) Vrolijk Kerst

D. WILLEMSE KWALITEITSLABEL staat voor volwassen entertainment met afwisselend mannen en vrouwen in de hoofdrollen, steeds een kwaliteitsvol plot én stomende scènes waarbij zowel de man als de vrouw zich fijn voelt. Expliciet en ethisch, zoals Willemse het graag heeft.

De Vierde E-bundel
New here? Learn how to read digital books for free