Souvenir

ebook Aangebrande literatuur van de bovenste plank · Quickies

By D. Willemse

cover image of Souvenir

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Willemse doet het weer. De eerste reeks QUICKIES rookt nog na, maar hier komen de nieuwe nummertjes al! Aangebrand genoeg om een sigaret mee aan te steken. Inclusief sterke personages en een verrassend plot. Willemse gaat helemaal los in deze nieuwe kortverhalenreeks. Alleen al de humor volstaat om te doen blozen. Voorlopig vrij van censuur. Lees ze in al hun schaamteloze glorie.

In SOUVENIR probeert Barend als een eerlijke ballonnenverkoper aan de kost te komen. Valt niet mee als je medemens geen respect meer toont voor het beroep. Maar een goede verkoper kan zelfs midden in de duinen tot een bevredigende transactie komen! Iemand een souvenir nodig?

D. WILLEMSE KWALITEITSLABEL staat voor volwassen entertainment met afwisselend mannen en vrouwen in de hoofdrollen, steeds een kwaliteitsvol plot én stomende scènes waarbij zowel de man als de vrouw zich fijn voelt. Expliciet en ethisch, zoals Willemse het graag heeft.

Souvenir