Penelope's Fetish

ebook F**k appearances, ik heb ook rechten · De moderne prinses en haar taboe fetish

By D. Willemse

cover image of Penelope's Fetish

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Bloos maar alvast, want hier komen de nieuwe prinsessen! Gevangen in een gouden kooi van goede zeden en schone schijn, loopt de frustratie behoorlijk op! Maar deze dames laten zich niet héél de tijd opsluiten in koninklijke zedigheid. Heeft een moderne prinses niet evenveel recht op haar seksuele fetish als een andere jongedame? Natuurlijk! En geen andere auteur schrijft zo heerlijk over de gekkigheid die volgt, als D. WILLEMSE. Humor en erotiek in (en uit) een koninklijk kleedje, voor gegarandeerd leesplezier!

PENELOPE zit in moeilijkheden! Onbekenden nemen haar buitenverblijf over, en een speciale militaire eenheid moet uitrukken om haar te bevrijden. Maar let op, deze prinses is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken!

Het D. WILLEMSE KWALITEITSLABEL staat voor volwassen entertainment met nu eens mannen en dan weer vrouwen in de hoofdrollen. Steeds een kwaliteitsvol plot, mét stomende scènes waarin zowel de man als de vrouw zich fijn voelt. Expliciet ethisch, voor optimaal erotisch leesgenot bij een breed publiek.

KORTVERHAAL (Erotiek / Humor)

Penelope's Fetish
New here? Learn how to read digital books for free