cover image of Stix--monsterapan

Stix--monsterapan

Beast Quest--Den gyllene rustningen

by Adam Blade Author · Mats Eklund Narrator

audiobook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Nya vidunder, uråldrig magi.
Alla i Avantien känner till djungelns hemskheter. Monster som äter människor hela, växter vars doft kan övermanna en person efter bara några steg. Få vågar beträda djungeln, ännu färre kommer tillbaka när de en gång gått in.
Tom har dock inget val. Han måste ta sig in i hjärtat av djungeln, till hemvisten för den fruktansvärda monsterapan Stix. Kommer Tom och hans vänner att kunna besegra den elaka besten, eller kommer de sluta som så många andra som vågat ta steget in i apans territorium.
Stix – monsterapan är den andra delen i Den gyllene rustningen och den åttonde boken i den hyllade barn- och ungdomsserien Beast Quest. Vi får följa Tom och hans vänner på deras resa genom kungariket Avantien, i kampen mot ohyggliga vidunder som terroriserar landet. Beast Quest är en serie fylld av magi, spänning och hjältemod som kommer att fängsla stora som små.

Publication Details

Publisher:
Word Audio Publishing International
Edition:
Unabridged
Publication Date:
2018
Series:
Beast Quest--Den gyllene rustningen

Format

  • OverDrive MP3 Audiobook 33.2 MB
  • OverDrive Listen 33.2 MB
Stix--monsterapan
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free