cover image of Buku Perbendaharaan Kata Bahasa Croatia

Buku Perbendaharaan Kata Bahasa Croatia

Pendekatan Berasaskan Topik

by Pinhok Languages

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Buku perbendaharaan kata ini mengandungi lebih daripada 3000 perkataan dan ungkapan bahasa Croatia yang dikelompokkan mengikut topik untuk memudahkan anda memilih bahagian yang anda mahu belajar dahulu. Selain itu, bahagian kedua buku ini mengandungi dua bahagian indeks yang boleh digunakan sebagai kamus asas untuk mencari perkataan dalam salah satu daripada dua bahasa. Ketiga-tiga bahagian ini menjadikan buku ini sumber yang hebat untuk pelajar di semua peringkat.

Bagaimanakah caranya untuk menggunakan buku perbendaharaan kata bahasa Croatia ini?

Tidak pasti di mana hendak bermula? Kami mencadangkan agar anda mulakan dengan bab kata kerja, kata sifat dan ungkapan dalam bahagian satu buku ini. Ia akan menjadi asas yang baik untuk pembelajaran selanjutnya dan perbendaharaan kata bahasa Croatia yang mencukupi untuk komunikasi asas. Kamus dalam bahagian kedua buku ini boleh digunakan pada bila-bila masa anda perlu mencari perkataan yang anda dengar di jalanan, perkataan bahasa Croatia yang anda mahu tahu terjemahannya atau untuk mempelajari beberapa perkataan baharu dalam urutan abjad.

Beberapa pandangan akhir:

Buku perbendaharaan kata telah wujud selama berabad-abad dan seperti dengan banyak perkara yang telah wujud bagi tempoh yang lama, ia tidak lagi popular dan agak membosankan, walaupun selalunya ia berfungsi dengan sangat baik. Buku perbendaharaan kata bahasa Croatia ini bersama-sama dengan bahagian kamus bahasa Croatia asas ialah sumber yang sangat bagus untuk membantu anda di sepanjang proses pembelajaran dan amat berguna apabila tiada Internet untuk membuat rujukan perkataan dan ungkapan.

Publication Details

Publisher:
Pinhok Languages
Imprint:
Pinhok Languages
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 541 KB
Buku Perbendaharaan Kata Bahasa Croatia
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free