cover image of Døden på Halsnæs

Døden på Halsnæs

Damperen

by Lennart Fisker

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

En anderledes krimi med blodhævn, politik, mord, had, jalousi og ikke mindst kærlighed. En stille novemberdag i 1946 sejler damperen D.S. Thor ud i Roskilde fjord med kurs mod Frederikssund og Frederiksværk. Med ombord er to mænd, der ikke kender hinanden, men som har et fælles mål, en advokat på Halsnæs. Årtier efter ligger D.S. Thor, som museumsskib i Hundested havn, og en morgen finder en opsynsmand en død kvinde i styrehuset. Kriminalkommissær Peter Pihl og hans assistent Bjørn Jonasen går i gang med efterforskningen og det viser sig at dødsfaldet har rødder tilbage til hin novemberdag i 1946.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 361.5 KB

Lennart Fisker (Author)

Lennart Fisker er født i 1941 i Hellerup. Efter nogle kaotiske ungdomsår, kom han på Krogerup Højskole og blev sidenhen uddannet som socialpædagog og ungdomsskolelærer. Det blev dog film og tv der blev hans arbejdsområde og ind til sin pension, ar...

More about Lennart Fisker
Døden på Halsnæs
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free