De Derde E-bundel: Aangebrande literatuur van de bovenste plank

ebook Quickies

By D. Willemse

cover image of De Derde E-bundel: Aangebrande literatuur van de bovenste plank

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Willemse doet het weer. De eerste reeks QUICKIES rookt nog na, maar hier komen de nieuwe nummertjes al! Aangebrand genoeg om een sigaret mee aan te steken. Inclusief sterke personages en een verrassend plot. Willemse gaat helemaal los in deze kortverhalennieuwe reeks. Alleen al de humor volstaat om te doen blozen. Voorlopig vrij van censuur. Lees ze in al hun schaamteloze glorie.

Hete dames en heren, uw aandacht! De Derde Quickies E-Bundel verschijnt, met vijf schaamteloze kortverhalen én een extra BONUS stomend kortverhaal. En dat alles voor een lekker prijsje! Zet het raam maar al open voor frisse lucht, want het zal nodig zijn.

In deze bundel:

#11) Rijp Fruit

#12) Ding Dong

#13) Behulpzaam

#14) Hobbyist

#15) Overtroefd

D. WILLEMSE KWALITEITSLABEL staat voor volwassen entertainment met afwisselend mannen en vrouwen in de hoofdrollen, steeds een kwaliteitsvol plot én stomende scènes waarbij zowel de man als de vrouw zich fijn voelt. Expliciet en ethisch, zoals Willemse het graag heeft.

De Derde E-bundel: Aangebrande literatuur van de bovenste plank