cover image of Selviävät mysteerit

Selviävät mysteerit

Kaukaisuuden taistelijat 1 · Kaukaisuuden taistelijat

by Iisa Männistö

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
>> Muistakaa myös, että kun opitte hallitsemaan voimianne, olette yhtä voimakkaita, voimakkaampia kuin yksikään tavallinen eläin. >> Kaukana villien erämaiden ja kesyttömien merten takana on ylimääräisiltä katseilta piilotettu maa, jossa sopu vallitsee eri eläinlajien välillä. Sitä hallitsevat kaksi heimoa, Valoheimo ja Pimeysheimo. Heimojen välit ovat kuitenkin kiristymässä kuukausia kestäneen rauhan jälkeen, kun oudot tapahtumat ja selvittämättömät salaisuudet nousevat pintaan. Kaiken keskellä nuori kissa Salama ja kauriinvasa Verso huomaavat omaavansa mahtavia, vaarallisia kykyjä. Voimat saavat nuoret eläimet hämilleen, ja kun heidän seuraansa liittyy synkän menneisyyden omaava koira Huurre, he alkavat tehdä tietään hämärien mysteerien ja menneisyyden unhoon painuneiden tapahtumien verkon halki - harteillaan heimojen tulevaisuus.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2019
Series:
Kaukaisuuden taistelijat

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 487.3 KB

Iisa Männistö (Author)

Jyväskyläläinen Iisa Männistö (s. 2005) aloitti ensimmäisen romaaninsa kirjoittamisen ollessaan vasta seitsemän vanha. Häntä kiinnostavat erityisesti myytit, luonto ja historia, jotka näkyvätkin värikkäänä osana hänen tarinoitaan. Männistö viettää...

More about Iisa Männistö
Selviävät mysteerit
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free