cover image of Det fremmede og det kendte

Det fremmede og det kendte

Rejser 1990-2019

by Ole Ditlev Nielsen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

En ung mand rejser ud i verden. Gennem tre årtier pendler han mellem det fremmede og det kendte. Hvad opdager han på sine rejser? Ole Ditlev Nielsen ankommer med firetoget til København en eftermiddag i august 1990. Det er den første af en lang række rejser, der i de følgende år fører ham fra Amager over Italien til Himalayas bjerge og Asiens pulserende millionbyer. Undervejs møder han indiske tennistrænere, tidligere amerikanske krigsfanger, gode venner og mystiske kvinder. Han ser det svære og det groteske i verden og hylder i denne bog gennem en række korte tekster det melankolske, det smukke og det underlige i tilværelsen. Bogen er en rejse rundt i verden, men det er også en tur ind i det menneskelige sind og en fortælling om rejsen ind i det voksne liv. "Det fremmede og det kendte" er den anmelderroste Ole Ditlev Nielsens syvende bog, men den første hvor han lukker op for hemmelighederne bag sine rejser. Bogen er med sin mosaik af impressionistiske iagttagelser, betragtninger om livet og smukke illustrationer en bog, der efterlader et stort og blivende indtryk hos sin læser. Læs "Det fremmede og det kendte" i dag og opdag hvordan rejsen ud også kan være en rejse ind i den menneskelige sjæl.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1.5 MB

Ole Ditlev Nielsen (Author)

Ole Ditlev Nielsen (f. 1975) er forfatter, foredragsholder og driver egen virksomhed. Han har skrevet en række populære og anmelderroste bøger om undervisning, slow living og forandringer. Hans mere end 15 længerevarende rejser til det sydlige Asi...

More about Ole Ditlev Nielsen
Det fremmede og det kendte
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free