We want your feedback!
Click here
cover image of Mic tratat de bunastare

Mic tratat de bunastare

by Adrian Leonard Mociulschi

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Nu este simplu pentru nimeni, dupa ce mari ganditori ai modernitatii s-au caznit sa descopere sursele prosperitatii, sa reia, intr-un text relativ restrans, o tema perena, si anume bunastarea. E nevoie de eruditie ca sa-si sustina teza cu exemple, e nevoie de nonsalanta spirituala pentru a pune in legatura idei si concepte. E nevoie si de o viziune altruista pentru a da deoparte scenarii sofisticate si pentru a gasi adevarul cel simplu, aflat, de fapt, la indemana oricui. Valorile pe care Adrian Leonard Mociulschi le considera esentiale pentru a ajunge la bunastare sunt simplitatea, cumpatarea, rabdarea si munca staruitoare.

Adrian Leonard Mociulschi este dublu licentiat, in muzica si in teologie romano-catolica. Dupa obtinerea doctoratului la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti a intreprins, in calitate de bursier al Institutului MIDAS (Music Institute for Doctoral Advanced Studies), variate investigatii multidisciplinare. Urmare a propriilor cercetari, a publicat cartile Stefan Niculescu: Poetica, matematica si armonie muzicala (2010), Evul Mediu: Arhitectura si Muzica (2011) si Arta si Comunicare (2013), toate la Curtea Veche Publishing.

Publication Details

Publisher:
PublishDrive
Imprint:
Curtea Veche
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1.1 MB
Mic tratat de bunastare
Copy and paste the code into your website.