cover image of Päivä, yön uni

Päivä, yön uni

Yö, päivän uni

by Pekka Leinonen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Mitä, jos elämäsi olisikin jonkun toisen uni? Näkisitkö sinä silloin unta sen toisen uneksijan elämästä? Mitä, jos aika olisi tila? Kasaarit ajattelivat niin ensimmäisellä vuosituhannella. Heille eilinen saattoi olla huominen. Oli vain astuttava kynnyksen yli. Olisiko paikallaan luopua kuolleiden muistelemisesta, jottemme kahlitsisi heitä mieliimme painuneisiin kuviin, jotka toistavat itseään? Pekka Leinosen kirja, Päivä, yön uni, on lapselle jännittävä, jopa hiukan pelottava satu. Aikuista lukijaa teksti herättelee arvioimaan arkipäiväisiä tapahtumia ja perinteisiä velvoitteita uudesta näkövinkkelistä vallankäytön kritiikkiä kaihtamatta.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 927.7 KB

Pekka Leinonen (Author)

Pekka Leinonen,tietokirjailija, opettaja, opinto-ohjaaja ja rehtori evp. Hän on kirjoittanut useita oppi- ym ohjausalan kirjoja, oppaita ja kalentereita (WSOY, Kerhokeskus Koulutyön tuki ry, Ajasto Oy). Aika ajoin tieteellisten faktojen tarkistami...

More about Pekka Leinonen
Päivä, yön uni
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free