We want your feedback!
Click here
cover image of Mordets Filosofi

Mordets Filosofi

Stjernehimmel 2 · Stjernehimmel

by Marian Hanson

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Mens hun omhyggeligt låste efter sig, konstaterede hun, at trappen lå hen i mørke. Hun sukkede irriteret, idet hun tog et fast greb om gelænderet og famlede sig ned, trin for trin. Halvvejs nede fik hun en besynderlig følelse af, ikke at være alene. Hun satte tøvende foden ned på næste trin ... En række bestialske drab hærger City, og samtidig er der sket en uforklarlig stigning i selvmordsstatistikken. Det giver en masse overarbejde til kriminalassistent Dwayne Miller og hans kollega og ven, Hank Morrison. Politiet anholder en ung mand, mistænkt for drabene. Men Dwaynes kæreste, astrolog Emma Johnson, ser andre spor: I den mistænktes horoskop er der tegn på forgiftning. Det giver en helt ny indfaldsvinkel til sagen. Dwayne kan imidlertid ikke som politimand bruge hendes alternative teori til noget. Det får Emma og hendes veninde, Abby, til i al hemmelighed at starte deres egen efterforskning ad utraditionelle veje. Samtidig ignorerer Emma uheldigvis en stærk intuition om, at en katastrofe nærmer sig ... "Mordets Filosofi" er anden bog i serien "Stjernehimmel" med astrolog Emma Johnson.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2019
Series:
Stjernehimmel

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 610.7 KB

Marian Hanson (Author)

Marian Hanson er bosiddende i Danmark, er uddannet journalist og har virket som sådan hele sit liv. En årelang interesse for astrologi - og krimier - resulterede i "Stjernehimmel-serien" med astrolog Emma Johnson som gennemgående figur.

More about Marian Hanson
Mordets Filosofi
Copy and paste the code into your website.