cover image of Op eenzame hoogte

Op eenzame hoogte

by Saskia M.N. Oudshoorn

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Eva Groen, een ambitieuze journaliste, woont tijdelijk in New York, met Stephen - een talentvolle maar bezitterige voetballer. Hun leven lijkt voor de buitenwereld perfect, maar Eva is niet gelukkig. Ze reist alleen terug naar Nederland om alles op een rijtje te zetten. Ze wordt door vrienden overgehaald om een week mee op wintersport te gaan en het klikt bijzonder goed met Brian, de neef van haar beste vriendin. Tijdens een afdaling krijgt ze een ernstig ongeluk en Brian gaat hulp zoeken. Als Eva verlamd in een vreemd ziekenhuis wakker wordt, zit Dirk, haar ex-collega en stalker voor wie ze gevlucht was, naast haar bed. Hij doet zich voor als haar broer en wil haar meenemen voor haar vrienden haar vinden. Komen ze op tijd en wat gebeurt er als Brian en Stephen elkaar tegenkomen...?

Dit boek werd bekroond tot 'Vrouwenthriller van het jaar' door Vrouwenthrillers.nl.

'Op eenzame hoogte' gaat verder waar de schrijfster met haar debuutroman 'Zie jij mij?' (finalist Sweek/CrimeCompagnie wedstrijd) gebleven is. Het is als een op zichzelf staand boek te lezen.

Publication Details

Publisher:
Saskia M.N. Oudshoorn
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 285 KB
Op eenzame hoogte
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free