cover image of Sensitiv fra A-Z

Sensitiv fra A-Z

En opslagsbog om livsglæde, ansvar og følsomhed

by Stinemaria Mollie Jensen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Dette er en opslagsbog til dig, der ved, at du er sensitiv. Du kan vælge at læse bogen fra ende til anden og blive inspireret, eller du kan slå op under lige præcis det emne, du har brug for viden om. Du bliver præsenteret for øvelser og erfaringer fra forfatterens eget liv som sensitiv - suppleret med problemstillinger og historier fra 34 sensitive mennesker. "Skal jeg fortælle i min datters børnehave, at hun er sensitiv?" "Hvad gør jeg, når jeg bliver overvældet af tankemylder og uro?" "Hvordan bliver jeg bedre til at sige fra og sætte grænser?" Dette og meget andet får du både inspiration og øvelser til i denne bog, hvor du blandt andet kan slå op under "A" for alenetid, "F" for ferie, "L" for lydfølsom og "S" for søvn. I alt 38 forskellige ord med relation til det at være sensitiv gennemgås.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 391.8 KB

Stinemaria Mollie Jensen (Author)

Stinemaria Mollie Jensen er forfatter, foredragsholder og mentor for sensitive kvinder. Hun er 44 år og er selv sensitiv, og hun har skrevet flere bøger om dette emne. Hun er uddannet Integrative Coach and Leader af Debbie Ford fra Ford Institute,...

More about Stinemaria Mollie Jensen
Sensitiv fra A-Z
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free