We want your feedback!
Click here
cover image of Fred Orädd

Fred Orädd

kör VM i Åre

by Åsa M Häggström

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Fred Orädd kör VM i Åre I helgen ska Fred vara hos mamma. Fast han hade hellre velat följa med pappa till Åre. Freds pappa, Stefan, jobbar som volontär där under Alpina VM. Det är inte lönt att bråka med pappa. Särskilt inte när han är stressad. Då blir han bara arg. Väldigt arg. Då blir han Stressade Stefan. Men Fred har tur. Allt går inte riktigt som pappa har planerat. Mamma har åkt till Bali och Stressade Stefan blir tvungen att ta med sig Fred till Åre. Den lilla hjälten som bor i Fred kommer fram och Fred Orädd planerar att göra pappa riktigt stolt över honom. Hur det äventyret slutar får man läsa om i boken. Men avslöjas kan att det är minst en katt, en bästa kompis, en bärgningsbil, en slalomkäpp, en guldmedaljör, en kändis och en hjälte med i spelet. Samt en gnutta magi.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 10.5 MB

Åsa M Häggström (Author)

Åsa M Häggström är född och uppvuxen i Umeå men har bott i Åre kommun sedan början av 90-talet . Där har hon varit sysselsatt inom sömnad och hantverk med sitt företag Wanted Design Åre. Det var när Åsas firma brann upp i början av 2000-talet som ...

More about Åsa M Häggström
Fred Orädd
Copy and paste the code into your website.