cover image of Bakom hederns slöja

Bakom hederns slöja

by Bengt GH Nilsson

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Det är väl få som har glömt Pela och Fadime och deras tragiska öde. Unga kvinnor vars liv hänsynslöst förkortades i den hedniska hederskulturens namn. Romanen "Bakom hederns slöja" ger en inblick i det liv som dessa unga tjejer ofta tvingas växa upp. Och vad som då kan hända, om de inte accepterar denna rostiga gamla boja de är fjättrade vid. I motsats till deras bröder som släpps vind för våg. Fria att göra nästan vad de vill. Efter att ha läst den här romanen är det nog lika få som kommer att glömma Surayya. Och det öde som drabbade henne. För att hon bröt mot de oskrivna lagar som är stipulerade i denna barbariska hederskultur. Som att t.ex. bli förälskad i en så kallad otrogen. Och till och med i en människa av samma kön.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 451.7 KB

Bengt GH Nilsson (Author)

Författaren har tidigare publicerat två böcker. Nämligen poesisamlingen "Förgänglighetens vånda" 2013 och romanen "Ensam i Kleptomania" 2015. I romanen "Bakom hederns slöja" ger han uttryck för sitt genuina engagemang för de muslimska kvinnornas h...

More about Bengt GH Nilsson
Bakom hederns slöja
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free