cover image of Dagboek van meneer groot, donker en knap--mijn leven is veranderd

Dagboek van meneer groot, donker en knap--mijn leven is veranderd

by Kaz Campbell Author · Marlies Perman Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Dit is wat onze geweldige Amazon-lezers zeggen: Ik hou ervan! Het is zo geweldig, inspirerend voor alle bijna coole meiden. Dit boek laat zien dat meneer lang, donker en knap een zachte kant heeft! het is zo schattig! Ik denk dat dit boek echt goed is en ik denk dat het een van mijn favoriete boeken is. Het was eerst heel triest. Je ziet mijn BFF haar mama verliezen en ze las dit boek en zei dat ze hetzelfde voelde. Ik vind het ook leuk dat Maddi een dagboek schrijft, maar dan kun je de zuivel van de heer TDH lezen. Ik hou van dit boek, schrijf alsjeblieft nog een voor mij om mooi te lezen alsjeblieft met een kers op de top! I Looooooooooooved het boek kun je nog een ander rite doen omdat ik het zo leuk vond (ik deed het) !!!
Van de auteur
Dagboek van Mr Tall, Dark and Handsome gaat over Richard ... ja Maddi's vriend (van Diary of an Almost Cool Girl). Je kunt over zijn leven lezen en wat hij van Maddi vindt. Richard verloor zijn moeder en hij en zijn vader worstelen om het hoofd te bieden. Richard ontdekt enkele van zijn moeders schatten en onder hen is een heel oud zakhorloge met een briefje van zijn moeder. Wat er daarna gebeurt, neemt Richard mee op een enorm avontuur. Meisjes en jongens van 8 tot 12 jaar houden echt van dit boek.

Publication Details

Publisher:
Kc Global Enterprises Pty Ltd
Publication Date:
2019

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 697.9 KB
  • Open EPUB eBook 696.6 KB

Kaz Campbell (Author)

Kaz Campbell vertelt graag een verhaal. Dus waar komen alle ideeën vandaan? Nou om mee te beginnen, haar man - B. Campbell - is een heel grappige man. Hij schreef Diary of an Almost Cool Girl, een instant bestseller. De heer TDH (lang, donker en k...

More about Kaz Campbell
Dagboek van meneer groot, donker en knap--mijn leven is veranderd
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free