cover image of Uret der forsvandt

Uret der forsvandt

En bogserie om drillenisser

by Anette Moe

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Har du nogensinde tænkt på, hvordan julemanden formår at spise alle kagerne, som bliver sat frem til ham natten før juleaften? Så skal jeg i denne bog fortælle dig en hemmelighed. Jeg hedder Jomar og er en drillenisse. I december flytter jeg ind i et hus, hvor der bor børn som ikke tror på julemanden. Om dagen skjuler jeg mig, men når mørket sænker sig og alle sover sødt, lister jeg frem fra mit gemmested. Jeg lusker rundt i huset og laver nissedrillerier. Dem, der bor der ved aldrig, hvad der venter dem, når de står op om morgenen. Listen af drillerier er lang. En nat pakkede jeg juletræet ind i toiletpapir, og en anden gang smurte jeg chokoladepålæg på toiletbrættet. Jeg farvede mælken i køleskabet blå og tegnede med tandpasta på spejlet. Alt dette gør jeg for at vise børnene, at julemanden findes. Så du forstår nok, at mit arbejde er meget vigtigt. Men tænk sig, i år forsvinder uret, der skal vække os fra den lange vinterdvale. Vil vi vågne i tide, så vi når at flytte ind i husene til de børn, som ikke tror på julemanden, og dermed redde julen? Måske I kan hjælpe mig med at finde uret? Hvis vi finder uret i tide er det måske dig, jeg flytter hjem til i år? Er du ligesom mig, og elsker du uskyldige drillerier? Så kan vi nok lære lidt af hinanden.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018
Series:
En bogserie om drillenisser

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 7.8 MB

Anette Moe (Author)

Anette Moe (1982) er født i Kristiansand (Norge). Hun er mor til tvillingerne Emma og Ulrik, som har en livlig fantasi, og hun læser meget for sine to børn. Dette er hendes første børnebog. Anette er uddannet og arbejder som socionom ved siden af ...

More about Anette Moe
Uret der forsvandt
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free