We want your feedback!
Click here
cover image of A Szeretet Óceánja

A Szeretet Óceánja

by Helos

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Fény sugárzott a szeméből. Elképesztő volt, vibráló, lélegzetelállító és olyan mélységesen hatalmas, hogy átitatta az egész lényét.
Ennek a fénynek egy kis maroknyi része elég volt, hogy egy óceánnyi tapasztalatot véssen a lelkébe, mivel csak egy pillanatig tartott, egy felejthetetlen pillanatig, de belül őbenne, örök esszenciával bírt.
Hirtelen minden egyes előző életére emlékezett, minden tettére, minden harcra, küszködésre, könnyre, nevetésre és csodálatos tapasztalatra.

Ettől a pillanattól kezdve tudta, hogy ki ő. Tudta, hogy mi a küldetése és miért történt minden.
Ebből az egy mély, belső tudásból minden válasz megérkezett és minden kérdése eltűnt, csak egy dolog maradt az egész univerzumában, egy erőteljes belső bizonyosság, ami azt suttogta:

Fel fogom szabadítani ezt a világot!

***

A könyv főhőse, Lenosz egy messzi kis bolygó édeni világában éli békés életét, míg egy napon segélykérés érkezik az Univerzum egy távoli zugából, a Föld bolygóról. Lenosz úgy dönt, hogy otthagyja mennyei létformáját és segít a kozmikus anomália csapdájába esett bolygón. A különböző inkarnációk során, harcok, románcok és kalandok közepette kell Lenosznak elvégeznie galaktikus küldetését, mely az egész Univerzum sorsát befolyásolja.

Publication Details

Publisher:
Helos
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 372.3 KB
A Szeretet Óceánja
Copy and paste the code into your website.