cover image of ABC maskeraden

ABC maskeraden

by Johanna Bergstrand

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
"Jenny och hunden Py älskar att klä ut sig. En dag kommer Jenny på att de kan ha ett maskeradkalas. Inte vilken maskerad som helst, utan en ABC maskerad. Jenny bjuder in alla sina kompisar. De ska få klä ut sig till något som bokstaven i deras namn börjar på. Jenny undrar vad alla kompisar ska klä ut sig till? Och vad ska hon och Py vara? På lördag kl 14 får de äntligen veta. Så spännande det ska bli. Det kommer nog bli världens bästa ABC maskerad." Denna ABC-bok passar både till barn som har börjat att intressera sig för bokstäver och vill läsa tillsammans med en vuxen, men också för lite äldre barn som har lärt sig att läsa själva. I den här boken får man följa med Jenny och hennes kompisar in i maskeradens fantasifulla värld.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 7.9 MB

Johanna Bergstrand (Author)

Jag är 30 år och bor i Helsingborg tillsammans med min familj. Jag är utbildad till förpackningsdesigner och har därför både text och formgivning varmt om hjärtat. Jag har alltid gillat att få utlopp för min kreativitet på olika sätt, dels via sko...

More about Johanna Bergstrand
ABC maskeraden
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free