cover image of Min glasspolisbil

Min glasspolisbil

och andra dikter för små öron

by Michelle Joannides Barr Author · Marie Therése Nordin Editor

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Glasspolisbilar, små hästar under stenar eller åskans kaboom! I denna diktsamling för barn samlas dikter med mycket humor och värme. Dikterna är skrivna av Michelle Joannides Barr och boken är illustrerad med akvarellmålningar av Marie Therése Nordin. "Nu hörs sirenerna tjuta Fort ut låt oss njuta Av hallon och chokla Från glasspoliser varje da" Starka känslor, tankar och upplevelser i stort och smått förpackade på ett lekfullt sätt för små, men även större öron. Upptäck ordets kraft tillsammans!

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 3.3 MB

Michelle Joannides Barr (Author)

Michelle är bosatt i Göteborg och är en mångsysslande författare med utbildning inom kulturvård. Hon debuterade 2018 med diktsamlingen min inre palett och Min glasspolisbil är hennes första utgivna barnbok.

More about Michelle Joannides Barr

Marie Therése Nordin (Editor)

Therése är bosatt i Sundsvall och är en kreativ konstnär och illustratör med utbildning inom konst och grafisk design. Hon har haft utställningar i Sundsvall och på andra orter som Stockholm. Hon debuterde med sin första barnbok 2012 och jobbar nu...

More about Marie Therése Nordin
Min glasspolisbil
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free