cover image of Du kan bli smartare

Du kan bli smartare

#Fisktanteninformerar

by Cecilia Korp

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Du blir smart av fisk och du blir vad du äter är talesätt som du säkert hört tidigare som syftar på att det är skillnad mellan 3000 kalorier från godis kontra 3000 kalorier från fisk, frukt och grönt. Att ha rätt blandning av olja och tillräcklig mängd i din kropp är lika viktigt för dig som för en bil. Om så inte är fallet signalerar kroppen och lampan på bilen börjar blinka. Det finns ett samband mellan kronisk inflammation och livslängd. Ju lägre inflammationsnivån är i en kropp desto längre lever människan. #fisktanten informerar. Läs denna bok och berätta gärna om kunskapen för någon annan.

Publication Details

Publisher:
Mindboozt Publications
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 8 MB

Cecilia Korp (Author)

Jag har länge tänkt att alla våra barn borde få en daglig dos med fettsyror och en multivitamintablett med betaglukaner för att stärka deras hälsa via en 'fisktant' i skolan precis som jag som barn fick ta del av fluortanten för att samhället vill...

More about Cecilia Korp
Du kan bli smartare
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free