cover image of Den Rosa Ödlan och den Gyllene Valpen

Den Rosa Ödlan och den Gyllene Valpen

som ville skapa ett barn

by Johan Bang

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Följ ditt hjärta Sagan berättar om den rosa ödlan och den gyllene valpens upp och ner resa. Ditt barn kommer dels få höra om hur den gyllene valpen försökte skapa bättre relationer med sin mamma, pappa och sina tidigare tikar som han hade valpar ihop med men ej bodde med längre. I sagan åker de till en kurs med en medicinman från Hawaii. Innan kursen var den gyllene valpen och den rosa ödlan helt säker på att de ej skulle skaffa fler barn då de blivit lite äldre och till och med hade barnbarn. På kursen träffar de på alla möjliga olika djur och magiska saker händer. Ändrade de sig? Kan en ödla verkligen skapa barn med en valp? Sagan är skriven utifrån inspiration från Hawaiiansk visdom och är en sann historia från verkliga livet där djuren är riktiga människor.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1.1 MB

Johan Bang (Author)

Johan Bang har sedan barnsben varit med om separationer och vet idag att ett barn på 9 månader mycket väl känner och är medveten om vad som händer barnet tidigt i livet och att det påverkar barnet i vuxen ålder. Johan är uppväxt hos en kärleksfull...

More about Johan Bang
Den Rosa Ödlan och den Gyllene Valpen
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free