cover image of Natuurlijk Gezonde Huisdieren Een Inleidende Gids over Natuurgeneeskunde voor Honden en Katten

Natuurlijk Gezonde Huisdieren Een Inleidende Gids over Natuurgeneeskunde voor Honden en Katten

by Julie Massoni Author · Evy Goesaert Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Natuurlijk Gezonde Huisdieren is een inleidende gids over natuurgeneeskunde voor honden en katten. Hij bevat informatie over natuurlijke voeding en voedingssupplementen om de gezondheid van je dieren te verbeteren, alsook informatie over het gebruik van kruiden, homeopathie en Bachbloesems, om gezondheid en welzijn te bevorderen. Ook natuurlijke alternatieven voor vlooienbestrijding, ontworming, antibiotica en pijnbestrijding komen aan bod. Deze gids bevat eveneens informatie over het voeren van een vegetarisch dieet aan honden. Geschreven door een gekwalificeerd Veterinair Natuurgeneeskundige, die duizenden dieren met een waaier aan acute en chronische gezondheidsproblemen heeft geholpen. Als je meer wil weten over het gebruik van natuurlijke therapie├źn en hoe je veel gezondheidsproblemen kan voorkomen, dan is dit boek een uitstekende referentie.

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 866.3 KB
  • Open EPUB eBook 863 KB

Julie Massoni (Author)

Julie Massoni is een gediplomeerd Veterinair Natuurgeneeskundige die sinds 1996 uiterst succesvol en internationaal werkt als voltijds Veterinair natuurgeneeskundige. Haar bedrijf, Greenpet, heeft honderden dieren wereldwijd geholpen om alle mogel...

More about Julie Massoni
Natuurlijk Gezonde Huisdieren Een Inleidende Gids over Natuurgeneeskunde voor Honden en Katten
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free