cover image of Vänner för alltid

Vänner för alltid

Den gamla stadens sagor

by Pia Nilsson

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Den här första boken handlar om tre nyskapade barnkaraktärer i Östhammars stad. Rådhusmusen Rådis, Källörkatten Kjellör och Herr Krutand från Krutudden. De är mycket goda vänner som gärna berättar om staden och var de bor. Men det dröjer inte länge förrän de blir störda i historierna och de får ett problem att lösa. Vem är det som låter så illa uppe i det gamla vattentornet på höjden? Följ med vännerna på deras små och korta äventyr i staden och lär känna de tre vännerna du med. Boken ingår i en serie där vännerna besöker olika platser i och kring Östhammar. Berättelser som varvas av att vännerna gärna retas med varandra medan de ger lite information eller historia på ett lättsamt sätt.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018
Series:
Den gamla stadens sagor

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 2.7 MB

Pia Nilsson (Author)

Författaren är född och uppvuxen i Norrland och är sedan 20 år tillbaka bosatt i Östhammar med sin familj. Från barnsben till vuxen ålder har skapandet alltid varit en del av fritiden. Allt från sömnad, släktforskning till sagoskapande. När barnen...

More about Pia Nilsson
Vänner för alltid
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free