We want your feedback!
Click here
cover image of Ostamisen vaikeus--elämisen helppous

Ostamisen vaikeus--elämisen helppous

by Juha Päivärinta

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Myynnin- ja elämäntaitokirja on suunnattu kaikille ja kaiken ikäisille yläasteelta alkaen. Kirja sitoo nopeasti yhteen myynnin ja huippumyyjän oppeja käsittämään koko elämäämme, olimmepa sitten töissä, parissuhteessa tai harrasteiden parissa – mitään muuta emme tee, kuin myymme. Lainalaisuudet tässä kolmiossa ovat täysin samat. Ja kolme vaikeinta asiaa tuleekin tästä kolmiosta: 1. Ostaminen, 2. golf ja 3. parisuhteet. Kirja haastaa meidät ajattelemaan ja tekemään toisin sekä huomaamaan, että elämänpol-kujemme määränpäät eivät ole lainkaan niin kaukana, kuin luulemme. Ratkaisut elämäsi kysymyksiin ovat vielä usein liiankin lähellä, joiden löytämiseen auttaa eläminen tässä ja nyt. Kirja myös herättää meitä huomaamaan, että enimmäkseen ajattelemme juuri toisin päin, kuin pitäisi. Elämme menneisyydessä ja haaveilemme tulevaisuudesta, mitä ei ole edes ole olemassa. Kirja heittää haasteita sekä väitteitä, kuten sen, että aikaa, kuolemaa tai syntymääkään ei ole olemassa tai maailmanloppu tulee, kun ns. aika loppuu. Kirja kertoo lukemattomien tarinoiden kera maailman myydyimmästä tuotteesta, mikä on ei oo, ei onnistu. Se on myös maailman huonokatteisin tuote ja sanana EI, niin lyhyt, jotta se pitäisi lähes tulkoon poistaa. Ei on elämämme hidaste, kehityksen ja ideoiden tukehduttaja sekä perhe-elämän rasite. Se sulkee ovia ja karkottaa elämän rikkaudet luotamme pois. Kyllä sanan voima on totaalisen päinvastainen, millä avaamme ovia, verkostoidumme ja saamme asiat tapahtumaan sekä positiivisuuden voimalla niin helposti paljon enemmän. Se tuo kanssaihmiset luoksemme, eikä karkoita niitä pois. Kirja päätyy lopulta liitteeseen, mikä julkaistaan myöhemmin www.juhapaivarinta.fi sivustoilla, missä takerrutaan yhden esimerkin kautta koko yhteiskuntamme rattaistojen pyörittämiseen, miten se tuottaa tätä Ostamisen vaikeutta tai ehkäisee elämisen helppoutta. Mutta onnellisuus ei ole ajasta ja paikasta kiinni, vaan asenteesta. Siis kyllä. Lähdetään, mennään ja nauretaan!

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1.7 MB

Juha Päivärinta (Author)

Juha Päivärinta on vuonna 1962 syntynyt aktiivinen ja energinen liike-, markkinointi-, yrittäjä- ja myyntimies. Taustalla on lähes 35 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista, yrittäjyydestä ja verkostoitumisesta sekä myynnin ja elämän konsultoin...

More about Juha Päivärinta
Ostamisen vaikeus--elämisen helppous
Copy and paste the code into your website.