Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Rahsia 6 Lan Untuk Disukai Ramai Dan Disenangi Oleh Semua...

by SHAH ISKANDAR

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Tahukah anda bahawa ada diantara kita menghabiskan wang hampir beratus-ratus ringgit, malah beribu-ribu ringgit semata-mata untuk menghadiri kursus-kursus atau seminar berkaitan dengan RAHSIA bagaimana untuk disukai ramai?? Sekarang anda mempunyai alternatif kepada keperluan anda kerana semuanya kini ada ditangan anda; buka buku ini dan mulakan pembacaan anda!

            Buku Rahsia 6 Lan ini adalah singkatan kepada Rahsia 6 Amalan mudah yang sebenarnya semua orang buat setiap hari dalam apa jua yang kita lakukan secara sedar ataupun tidak. Apa yang diperlukan adalah sedikit usaha dan bimbingan serta penerangan yang mudah, ringkas dan padat untuk membantu kefahaman anda berkenaan sesuatu perkara tersebut.

Tetapi ada satu persoalan, mengapa kita sanggup bersusah payah untuk mendapatkan maklumat ini? Jawapannya ada didalam buku ini. Anda harus membacanya satu persatu dan seterusnya amalkan. Bukannya setakat beli dan simpan. Habis cerita! Salah cara anda itu. Anda tidak akan memperolehi manfaatnya kalau anda tidak mempraktikkan amalan-amalan mudah ini.

Jika anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut bolehlah menghubungi saya kemudian nanti.

Publication Details

Publisher:
SHAH ISKANDAR
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 254.6 KB

SHAH ISKANDAR (Author)

Saya adalah penulis baru dalam dunia penulisan. Sebelum ini saya hanya menulis di Blog (http://magisceriteraku.blogspot.my) sahaja dan tidak pernah menulis atau pun menjadi penulis jemputan sepertimana sejarah latar belakang penulis-penulis yang l...

More about SHAH ISKANDAR
Rahsia 6 Lan Untuk Disukai Ramai Dan Disenangi Oleh Semua...
Copy and paste the code into your website.