We want your feedback!
Click here
cover image of A Szabad Lélek

A Szabad Lélek

by Sultan Wise

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

SultanWise - A szabad lélek

Eza történet a Lélekháború című első rész folytatása.

Elkezdődötta hosszú háború, és a szabadság árát meg kell fizetni. Újabbelképesztő fordulatok, óriási űrcsaták, és a megdöbbentőigazság feltárul. A tét óriási - rabszolgaságba süllyedés ésa feledés homálya vagy a szabadság fénye újra felragyog.

"Atöbbi kapitányom követte a példámat, és elértük, hogy aCsászár hajója irányt változtasson. Közben fél szemmel atérhatású kijelzőre sandítottam, és láttam, hogy a kisszállítóhajónk elérte a bolygó felszínét. Üzentem ahajónknak.

-Vigyél a bolygó másik oldalára, és jöjjenek veled a többiekis. 

-Érzem, hogy mit akarsz csinálni. Csináld nyugodtan. Én segítekneked - Gittarból a végtelen nyugalom sugárzott felém. Erőtadott. 

-Robbantsátok fel a bolygót! - a mellettem lévő technikusnak adtamki a parancsot. Olyan erőteljesre sikerült, hogy késlekedésnélkül végrehajtották. 

Arobbanás olyan elemi erővel csapott le, hogy még a lökéshullámereje el sem ért minket, de már rázkódott az egész hajó. 

-Most! - küldtem a gondolatot Gittarnak. 

Mindaz összes Brutal 01-es egyszerre lépett ki a fizikai világból,hogy egy rövidke pillanat múlva a hőrobbanássá alakult bolygómásik oldalán újra visszatérjenek oda. A hajókon kívül lévővadászaink mind a robbanásba vesztek. Amikor újra a fizikaivilágba érkeztünk, a bolygóból kiinduló elemi energia nagyrésze már túljutott azon a ponton ahol éppen voltunk. Még ígyis meglökött minket, és kis időre irányíthatatlanná tette ahajóinkat. A pajzsunk nagy része levált, de megmaradt azértbelőle annyi, hogy a bolygóból kirepülő törmelék ne tegyennagy kárt a burkolatban. 

-Kérdezzétek meg, hogy mindenki visszatért-e a foglyok és azelvesztett vadászok közül - a kommunikátorok azonnalutánakérdeztek. 

Atérhatású kijelző megzavarodott. A hatalmas energiakisülésselnem tudott mit kezdeni. A Császár hajóit kerestem. Tudtam, hogy őka fizikai világban voltak amikor a bolygó felrobbant, ráadásulelég közel ahhoz, hogy bajba kerüljenek. "

Publication Details

Publisher:
PublishDrive
Imprint:
Sultan Wise
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 393.2 KB
A Szabad Lélek
Copy and paste the code into your website.