We want your feedback!
Click here
cover image of Senangnya Buat Duit...

Senangnya Buat Duit...

by SHAH ISKANDAR

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Buku ini ditulis untuk sesi perkongsian ilmu dan pengalaman penulis pada masa buku ditulis dan pada masa pengalaman itu dilalui. Kemungkinan kesesuaian kandungan buku ini kepada semua bergantung kepada cara penerimaan dan pendekatan yang digunapakai oleh anda sendiri terhadap teknik-teknik dan maklumat-maklumat yang telah dikongsi oleh penulis secara umumnya.

"Senangnya buat duit" tidak mungkin akan membantu anda untuk menjadi kaya raya dengan sekelip mata. Ia adalah satu proses yang perlu anda curahkan usaha dan kemahiran-kemahiran yang ada pada diri anda untuk mencapai cita-cita tersebut. Buku ini akan membimbing anda untuk mencapai impian itu tetapi bukan mengesahkan yang anda akan capai hanya dengan membaca sahaja isi kandungannya.

Buku ini didatangkan sekali dengan kemudahan menggunakan sistem atas talian yang dibangunkan oleh penulis sendiri secara PERCUMA. Sistem itu boleh dicapai dengan menaip alamat di 'web browser' anda  Sila hubungi penulis.

Username dan Password boleh diperolehi dengan membeli buku ini.

Harapan saya agar anda mendapat manfaat yang terbaik dari isi kandungan buku ini. Maklum balas anda sangatlah dialu-alukan tetapi diharap dalam konteks perkongsian pendapat. 

Shah Iskandar

2018

Publication Details

Publisher:
SHAH ISKANDAR
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 598.7 KB

SHAH ISKANDAR (Author)

Saya adalah penulis baru dalam dunia penulisan. Sebelum ini saya hanya menulis di Blog (http://magisceriteraku.blogspot.my) sahaja dan tidak pernah menulis atau pun menjadi penulis jemputan sepertimana sejarah latar belakang penulis-penulis yang l...

More about SHAH ISKANDAR
Senangnya Buat Duit...
Copy and paste the code into your website.