cover image of Šetnja po životu

Šetnja po životu

by Tina Palošević

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Devojka u ovoj priči prolazi kroz mnoge stvarne poteškoće u pronalaženju toga šta joj je njena stvarnost pripremila, da bi je inspirisala. Ona se bori sa Demonima, a Anđeli je okružuju. Oni joj pomažu da shvati ko je ona i šta joj je život pripremio. Ona počinje da čuje glas svoje srodne duše, koga do sada nije poznavala. Ili, na sopstveno iznaneđenje, koga je poznavala ceo život, ali je davno odlučila da ga zaboravi još kada je bila mala devojčica. To je njihovo prvo upoznavanje u stvarnosti, prvi kontakt koji ostvaruju. Sve vreme pokušava da mu poveruje da i ona može zaslužiti takvu sreću i biti sa svojom pravom ljubavlju. Njihova ljubav je prava i večna. Priča je posvećena nekim od njenih prijatelja i zamišljena je da bude inspiracija i za druge da potraže pravu ljubav. Ova priča, pisana poetičnim i probojnim stilom, držaće vašu pažnju do kraja i verujem, ostaviće Vas bez daha. Nerazjašnjući sve, ona Vam ostavlja prostora za vašu maštu, verno prenoseći svoje misli i osećanja koja Vas neće ostaviti ravnodušnim. Veoma se nadam da će Vam se dopasti ova dirljiva priča i da ćete je čitati sa uživanjem.

Publication Details

Publisher:
Tina Palošević
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 134.5 KB
  • Adobe EPUB eBook 235.3 KB

Tina Palošević (Author)

I am a Serbian writer from Belgrade, Serbia. I had studied and graduated in psychology at the University of Belgrade. I was born in Belgrade, in 1977. I have published here the Serbian versions of my ebooks. Also, I am translating my ebooks to Eng...

More about Tina Palošević
Šetnja po životu
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free