We want your feedback!
Click here
cover image of New Age

New Age

Opas uushenkisyyteen

by Teo Mäkelä

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
New Age tuli tunnetuksi 1980-luvulla, mutta sen filosofiset juuret ulottuvat kauas historiaan. Nykyisin monet uushenkisyyden käytännöt ja ajatukset ovat integroituneet osaksi yhteiskuntaa ja jokapäiväistä elämää. Mutta miten new age -ajattelussa pohjimmiltaan maailma ja todellisuus nähdään? Miten se poikkeaa tieteellisestä maailmankatsomuksesta? Millaisia arvoja new agen kannattajilla on? Teo Mäkelän kirja tarjoaa lukijalle ruohonjuuritason näkökulman uushenkisyyteen, yhdistettynä uusimpiin tieteellisiin tutkimuksiin. Kirjan pääosa koostuu yli 200 hakusanaa sisältävästä sanastosta, joka kattaa kaikki yleisimmät new age -käsitteet. Sisältää myös laajan henkilö- ja kirjallisuushakemiston.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
2
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 552.7 KB
  • Adobe EPUB eBook 552.7 KB

Teo Mäkelä (Author)

Teo Mäkelä on uushenkisyyden ja länsimaisen esoterian harrastajatutkija, joka on aiemmin kirjoittanut henkisyyteen, rajatietoon ja historiaan liittyvistä aiheista aktiivisesti suomenkielisessä Wikipediassa.

More about Teo Mäkelä
New Age
Copy and paste the code into your website.