cover image of Inga oskyldiga får drabbas

Inga oskyldiga får drabbas

by Jonas Dandanell

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

September 2004. Kriminalinspektör Rolf Bengtssons civila polisbil var i ilfart på väg ut från centrala Göteborg, i riktning mot hans hem i Mölndal. Ett larm med situationskoden 38 och adressen Ponnygatan hade gått ut i radioområde 1 och han fruktade det värsta. Trerumslägenheten på Ponnygatan delade han med sin livspartner Anita och han kände i magen att något hemskt hade skett. Han fruktade för sin sambos liv och ökade farten, på gränsen till okontrollerbart. Boken skildrar den erfarna och numera medelålders polisen Rolf Bengtsson och hans kamp mot den både sig själv och den undre världen. Handlingen utspelar sig delvis i Göteborg men även i Bergen Norge.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 303.1 KB
  • Adobe EPUB eBook 303.1 KB

Jonas Dandanell (Author)

Jag är en medelålders man som arbetar inom IT och har skrivandet som en hobby. Älskar att skapa karaktärer och historier, ser skrivandet som ett skönt sätt att hantera vardagsstress. Har för avsikt att ge ut flera böcker och gärna en fortsättning ...

More about Jonas Dandanell
Inga oskyldiga får drabbas
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free