cover image of Olivengren

Olivengren

Fortællinger og digte om det kurdiske folks lidelser

by Rahima Abdullah

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Bogen indeholder syv fortællinger om ofre for det tyrkiske angreb, som fandt sted i januar 2018 i byen Afrin i Syrien. En by, der før angrebet var under kurdiske kontrol. Fortællingerne blev fortalt af slægtninge til ofrene. To af fortællingerne har jeg selv skrevet, fordi ofrene er nogle fra min familie, som levede i Afrin på det tidspunkt, angrebet fandt sted. I begyndelsen af bogen er der en fortælling, der hedder "den daglige smerte". Her har jeg anvendt nogle sider fra mine notesbøger, hvor jeg fortæller om min og mine forældres og brødres situation i Danmark, men fortæller også om, hvordan situationen var for mange af vores venner og familiemedlemmer under bombardementerne i Afrin. Bogen har til formål at kaste lys over sandheden om det tyrkiske angreb på Afrin. En sandhed, som Erdogan og de tyrkiske medier forsøger at skjule.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 1.3 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.3 MB

Rahima Abdullah (Author)

Jeg hedder Rahima Abdullah og er 17 år gammel. Jeg er kurder og født i Aleppo i 2001. Da krigen i Aleppo startede, flygtede jeg sammen med min familie til min by Afrin. Jeg boede der i 3 år, og de var de bedste tre år i hele mit liv. Byen var fuld...

More about Rahima Abdullah
Olivengren
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free