E bukura, bisha & pastori

ebook

By Dag Heward-Mills

cover image of E bukura, bisha & pastori

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Dag Heward-Mills është autor i shumë librave, duke përfshirë këtu edhe të shumë-shiturin "Besnikëria dhe Jobesnikëria". Ai është themeluesi i një bashkësie e cila ka mbi dy mijë kisha, dhe që quhet "The Lighthouse Chapel International".
Dag Heward-Mills, një ungjilltar ndërkombëtar, bën fushatat ungjillizuese ndërkombëtare "Healing Jesus Crusades" dhe konferenca në të gjithë botën. Për më shumë informacion, vizitoni: www.daghewardmills.org.

Available to buy

E bukura, bisha & pastori
New here? Learn how to read digital books for free