We want your feedback!
Click here
cover image of Paras kesäloma ikinä

Paras kesäloma ikinä

by Merina Halkola

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Kesäloma on Vanamon mielestä vuoden mukavinta aikaa. Ei koulua, ei huolia, vaan edessäpäin avautuu hienoin kokemus päästä Helsinkiin yhdessä hyvien ystäviensä kanssa. Heidän olisi määrä kiertää Ilonan äidin miesystävän Juhan laivalla Suomenlinnan ja Ahvenanmaan kautta ja päätyä lopulta Tukholmaan. Matka sujuu erittäin mukavasti, kunnes perillä Tukholmassa he ajautuvat näkemään, kuinka joku aivan tuntematon mies uhkailee ja pahoinpitelee Juhaa. Mutta mitä oikein onkaan tekeillä? Onko Juha sotkeutunut mihinkään laittomuuteen? Ja onkohan Juha sittenkään niin kunnollinen, kuin miltä hän vielä alku tapaamisessa vaikutti? Siitä Vanamo ystävineen ottavat selvää hyvin jännittävien, salaperäisten ja jopa yllättävienkin tapahtumien käänteissä.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 746.9 KB
  • Adobe EPUB eBook 746.9 KB

Merina Halkola (Author)

Kirjailija on 17-vuotias opiskelija Lempäälästä. Hän aloitti lyhyempien tarinoiden kirjoittamisella jo 9-vuotiaana. Tarinoita on syntynyt yhteensä jo useita satoja sivuja. Tähän mennessä on ilmestynyt yhteensä neljä kirjaa ja ne jakaantuvat kahtee...

More about Merina Halkola
Paras kesäloma ikinä
Copy and paste the code into your website.