cover image of Resa Lätt i Bosnien, Kroatien & Venedig

Resa Lätt i Bosnien, Kroatien & Venedig

#motheranddaughtertravelling · Resa Lätt

by Ylva Johansson

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Vill du hitta hemliga paradis? Här får du tips om att packa lätt, flexibelt och användbart så att du alltid kan tacka ja till äventyr, kan njuta av vackra vyer och historiska platser, sola, bada och äta god mat istället för att hantera dina prylar. Du får också tips om hur du kan bli ännu bättre på att behålla en positiv attityd genom strapatser och utmaningar. Den här andra boken i serien om att resa lätt beskriver vår oplanerade resa genom Bosnien och Kroatien i en ångande värmebölja. Vi föll, trots språkförbistring, som furor för Bosnien. Vänligt, billigt, historiskt och naturskönt. Och vi klarade oss helskinnade ur en lite väl äventyrlig biltur i bergen utanför Konjic. I heta Kroatien med dess oemotståndliga vatten hann vi besöka turistiska städer, historiska platser, mysiga städer med pampiga ringmurar, bergiga öar med hänförande utsikt och fridfulla lugna öar. Några av våra favoriter var Brac, Ugljan och Pula. Under en av våra spännande utflykter hoppade vi från klippor rakt in i solnedgången men fick också simma med maneter som plaskade oss i pannan. Vi fick en fantastisk avslutning på resan i mytomspunna Venedig. En stad att älska bara du väljer rätt skor och rätt inställning. Vi gick 40000 steg genom de mysiga gränderna, åkte otaliga båtresor genom de vackra kanalerna och njöt av kvällsvärmen på kajkanterna. Även om vi inte ville lämna värmen var båtturen till flyget en upplevelse i sig. Det är lätt att minnas den goda glassen, den goda maten och det goda vinet från Bosnien, Kroatien och Venedig, med Venedig som knapp segrare. De bästa upplevelserna finns utanför din komfortzon. När du vågar dig ut i mellanrummen.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018
Series:
Resa Lätt

Format

  • OverDrive Read 19.6 MB
  • Adobe EPUB eBook 19.6 MB

Ylva Johansson (Author)

Ylva Johansson lever och arbetar utifrån att ingenting är omöjligt och att våga rensa bort för att fokusera på det som är viktigt. Att resa med en lätt och flexibel packning för att se och uppleva mer är Ylva och hennes döttrars största intresse. ...

More about Ylva Johansson
Resa Lätt i Bosnien, Kroatien & Venedig
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free