cover image of L'extraordinària família Telemacus

L'extraordinària família Telemacus

by Daryl Gregory Author · Imma Falcó Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
De novel·les familiars n'hi ha moltes.
Però de famílies com els Telemacus, cap.

El Teddy és un artista de la prestidigitació que es guanya la vida fent trampes amb les cartes. Un bon dia veu un anunci d'un professor universitari que busca persones amb poders mentals per participar en un estudi sobre parapsicologia que resultarà que compta amb el suport de la CIA. S'hi presenta i allà coneix la Mo, una vident autèntica. Després d'un curt festeig es casen i tenen tres fills prodigiosos: la Irene, que detecta les mentides; el Frankie, que pot bellugar coses amb la ment, i el Buddy, el més petit, que veu el futur. En plena dècada dels setanta L'Extraordinària Família Telemacus triomfa mostrant les seves habilitats pels escenaris de tot el país, fins que un dia s'estrenen a la televisió i passa una cosa imprevista que estroncarà per sempre la seva carrera al món de l'espectacle.
Vint anys més tard, els Telemacus ja no són tan extraordinaris. La mare és morta i els tres fills malden per sobreviure malgrat uns poders que els fan més nosa que servei. Llavors la CIA, encaparrada amb la guerra paranormal, torna a treure el nas per veure si a cals Telemacus queda encara una mica de màgia. I resulta que sí que en queda; més de la que la mateixa família es pensa. El Matty, el fill de la Irene, acaba de descobrir «accidentalment» que pot sortir del seu cos. Però, com que les condicions que necessita per poder fer un viatge astral són una mica inconfessables, de moment manté els seus poders en secret.

Publication Details

Publisher:
La Campana Editorial
Imprint:
La Campana
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 1.4 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.4 MB

Daryl Gregory (Author)

Daryl Gregory és l'autor d'Afterparty, The Devil's Alphabet i altres novel·les per a lectors joves i per a adults. Amb We Are Completely Fine va guanyar el World Fantasy Award i el Shirley Jackson Award. Es va criar als afores de Chicago i ara viu...

More about Daryl Gregory
L'extraordinària família Telemacus
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free