cover image of L'ordre del dia

L'ordre del dia

Premi Goncourt

by Éric Vuillard Author · Jordi Martin Lloret Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

L'Alemanya nazi té les seves llegendes. Compta amb un exèrcit ràpid, poderós i modern, amb tots els elements per a un triomf inexorable. Però, i si els fonaments de les seves primeres proeses ocultessin mercadejos i relacions de vulgars interessos comuns? I si les imatges glorioses de la Wehrmacht entrant triomfalment a Àustria dissimulessin un immens embús de tancs panzers a la frontera? Una pana, simplement! I si darrere de l'ascens fulgurant de Hitler s'ocultessin misèries i interessos espuris, petits detalls que van marcar una important diferència?
En aquesta novel·la Éric Vuillard narra a través de diversos episodis desconeguts el que realment va passar just abans de l'annexió d'Àustria. Un relat magistral que situa el lector com el principal intèrpret de la Història.

Publication Details

Publisher:
Grup 62
Imprint:
Edicions 62
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 228.5 KB
  • Adobe EPUB eBook 228.5 KB

Éric Vuillard (Author)

Éric Vuillard (Lyon, 1968) ha merecido el premio Franz Hessel 2012 y el Valery-Larbaud 2013 por La batalla de Occidente y Congo, y el premio Joseph Kessel 2015 por Tristeza de la tierra. En 14 de julio (premio Alexandre-Vialatte 2017) narró con pa...

More about Éric Vuillard
L'ordre del dia
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free