We want your feedback!
Click here
cover image of Peregrin, a jövő társadalma

Peregrin, a jövő társadalma

by Péter Koleszár

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Képzeld el, hogy egyik pillanatról a másikra átcsöppensz egy másik világba. Egy világba, ahol az emberek kedvesek és barátságosak egymással. Egy világba, ahol nincs pénz, ahol minden munkát a robotok végeznek, neked kizárólag annyi a dolgod, hogy jól érezd magad. Egy világba, ahol mindenki kiegyensúlyozott, vidám és tiszteli embertársait és a természetet. Egy világba, ahol egész nap és egész évben szórakozhatsz, kirándulhatsz, barátkozhatsz, kalandozhatsz, alkothatsz, sportolhatsz és még milliónyi lehetőséged van az önkifejezésre. Egy világba, amit akár mi is meg tudnánk teremteni, ha összefognánk. Te be tudnál illeszkedni?

Kövesd Kristóf történetét és ismerd meg Peregrin társadalmát, melyben mindenki boldogan és szabadon él, válj Kristóffal együtt eme új, formabontó civilizáció részévé. Vajon hogyan töltik az emberek idejüket Peregrinben, hogyan működtetik az állami rendszert? Vajon sikerül Kristófnak új életet kezdenie, és sikerül-e neki elhozni Peregrinbe a régi barátait? Vajon sikerül megőriznie egyéniségét egy teljesen szokatlan, új környezetben? És végül, de nem utolsó sorban, vajon miképpen tudnánk mindezt mi is megvalósítani itt, ezen a gyönyörő bolygón?

Olvasd el a könyvet és derítsd ki te magad! ;-)

Publication Details

Publisher:
PublishDrive
Imprint:
Peter Society Koleszar
Publication Date:
2018

Format

Peregrin, a jövő társadalma
Copy and paste the code into your website.