cover image of Dit was mijn laatste marathon ....., toch?

Dit was mijn laatste marathon ....., toch?

by Gerard Legerstee

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Dit was mijn laatste marathon ...., toch? Nee, dus. In dit boek legt de schrijver op luchtige manier uit hoe afmattend en tegelijk prachtig het lopen van een marathon is. Hij beschrijft zijn eigen ontberingen, inclusief gevechten tegen de kramp, tijdens marathons in Rotterdam en enkele buitenlandse steden, maar zoomt ook in op de vele gezondheidsvoordelen die hardlopen met zich meebrengt. Daarnaast is er ruim aandacht voor vele andere aspecten van de hardloopsport en bijzondere prestaties van toplopers. Dit boek zal een extra inspiratiebron voor vele hardlopers zijn en zelfs hardloop-haters doen twijfelen over de aanschaf van een paar hardloopschoenen.

Publication Details

Publisher:
Gerard Legerstee
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 277.3 KB
  • Adobe EPUB eBook 277.3 KB

Gerard Legerstee (Author)

Carrière: 39 jaar werkzaam in finance functies. Begonnen bij Hollandsche Beton Groep op administratie in 1977. In 1979 overgestapt naar AMFAS (financiele dienstverlening) als assistent controller en door overname terecht gekomen bij Nationale-Nede...

More about Gerard Legerstee
Dit was mijn laatste marathon ....., toch?
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free