We want your feedback!
Click here
cover image of Yli sudenkuoppien

Yli sudenkuoppien

tarinoita ja tietoa pienyrittäjien tueksi

by Astaterhikki Salonen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Kirja esittelee lukijoilleen neljän yrittäjän tarinat, yrittäjien itsensä kertomina. Niistä saa realistisen kuvan aloittelevan ja vaikeuksissa olevan yrittäjän mielen maisemasta ja tunnelmista. Tarinat ovat fiktiivisiä, mutta niille löytyy paljon vastineita todellisessa elämässä. Kirjoittaja toimii pienyrittäjien neuvojana ja tukihenkilönä, niin myös kirjan yrittäjien tukena. Ohjeiden ja neuvojen avulla lukija tunnistaa yrittämisen "totuuden hetket"ja sudenkuopat ja osaa hakea tai ohjata toisia yrittäjiä hakemaan tarjolla olevaa apua ja tukea. Sitä on tarjolla ja tukitahoja on kuvattu kirjassa. Kirja sisältää muutamia hyviä työkaluja ja selkokielisen liike-elämän sanaston selityksineen.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
2
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 448.6 KB
  • Adobe EPUB eBook 448.6 KB

Astaterhikki Salonen (Author)

Yli sudenkuoppien on kirjoittajansa esikoisteos. Pitkä työ- ja yrittäjäura on antanut monipuolista kokemusta sekä menestyksistä että menetyksistä. Työura ekonomiksi valmistumisen jälkeen alkoi vuonna 1970. Liike-elämää on nähty vaateusteollisuuden...

More about Astaterhikki Salonen
Yli sudenkuoppien
Copy and paste the code into your website.