We want your feedback!
Click here
cover image of Venyvä totuus

Venyvä totuus

Illuusio rehellisyydestä ja monogamiasta · Pettäjät ja valehtelijat

by Saara Huhtasaari

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Mielemme tekee meille usein kepposia, suurimman osan ajasta olemme tunteiden viemiä, manipuloitavissa olevia hyväuskoisia hölmöjä. Ketä tahansa voidaan huijata, pettää ja kenelle tahansa voidaan valehdella. Pettämistä on tapahtunut aina, ihmiset ovat pettäneet, huijanneet ja antaneet väärän kuvan itsestään jo aikojen alusta. Uskottomuus on tullut tänne jäädäkseen, se on modernin elämän fakta. Uskottomuuteen eli pettämiseen liittyy olennaisena osana valehtelu. Kaikki eivät petä, mutta kaikki valehtelevat. Venyvä totuus käsittelee pettämistä ja valehtelua eri näkökulmista, niin asiantuntijoiden kuin yksilöidenkin osalta. Kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa ymmärtämään miksi henkilö pettää ja valehtelee. Kirja auttaa myös tunnistamaan erilaisia pettäjätyyppejä ja pettämiseen liittyviä ilmiöitä sekä esittelee valheen eri muotoja. Kirja tarjoaa tietoa ja antaa vinkkejä siihen, kuinka pettäminen ja valehtelu paljastetaan. Kirja soveltuu sekä ihmisen olennaiseen kunnollisuuteen uskoville, että epäluuloisimmille skeptikoille.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017
Series:
Pettäjät ja valehtelijat

Format

  • OverDrive Read 536.8 KB
  • Adobe EPUB eBook 536.8 KB

Saara Huhtasaari (Author)

Kriminologian ja kriminaalipsykologian maisteri. Psykologian aineenopettaja. Kasvatustieteiden maisteri. Kriminologiaa ja kriminaalipsykologiaa -blogin kirjoittaja. Ihmismielen ihmettelijä.

More about Saara Huhtasaari
Venyvä totuus
Copy and paste the code into your website.