We want your feedback!
Click here
cover image of Koppelon vaellukset

Koppelon vaellukset

Kiilopäältä Kilimanjarolle

by Kari-Pekka Arola

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
"Koppelon vaellukset" on kirja, joka tempaa lukijansa mukaan eränkävijän mielen syövereihin sekä lukuisiin tuttuihin ja vähemmän tuttuihin vaellusmaastoihin niin Suomessa kuin Suomen rajojen ulkopuolellakin. Kirja sisältää useita erillisiä matkakertomuksia eri vuosien vaelluksilta, jotka muodostavat kronologisen ja vuosien saatossa kehittyvän tarinan kaaren ja kokonaisuuden. Tämä lukupaketti johdattelee lukijan seikkailuun, joka jakautuu usean vuosikymmenen ajalle ja vie meidät niin Kiilopäältä Kilimanjarolle kuin Sokostilta Skotlannin ylämaillekin. Luvassa on hurttia huumoria, räiskyviä sanakäänteitä sekä fyysistä ja henkistä itsensä ruoskimista. Vahvasti välittyvät myös kaikki onnistumisten ja vastoinkäymisten tunteet, joita vaelluksilla aina tulee koettua.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 11.2 MB
  • Adobe EPUB eBook 11.2 MB

Kari-Pekka Arola (Author)

K-P Arola on pitkän linjan vaellusjermu, joka yhdessä luottopakkinsa Karva-Mikan kanssa on seikkaillut monissa maastoissa ja lukuisissa liemissä. KooPee, eli tuttavallisemmin "Koppelo", on kirjoitellut matkakertomuksia vaelluksistaan ihmisten ilok...

More about Kari-Pekka Arola
Koppelon vaellukset
Copy and paste the code into your website.