cover image of Resa Lätt i Kambodja & Thailand

Resa Lätt i Kambodja & Thailand

#motheranddaughtertravelling · Resa Lätt

by Ylva Johansson

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Våga resa lätt och flexibelt! Du kommer att hitta hemliga paradis som du annars aldrig hade kunnat nå. Här hittar du tips om hur du packar så flexibelt och användbart att du aldrig behöver tacka nej till ett äventyr eller en middag på en trevlig restaurang. Men samtidigt lätt nog att bära långa sträckor om det behövs. Jag och min 15-åriga dotter började i Bangkok där vi tillbringade två intensiva dagar med att utforska China Town, åka flodbåt, besöka tempel och Khao San Road. Vi tog tåget till den utmanande gränsövergången i Aranyaprathet. Äntligen framme i Kambodja och ett imponerande Angkor Wat som var värt hela resan. Våra aktiva dagar bjöd på ziplines i djungeln, cykling i det mäktiga Angkor Wat, promenader i pösig vit sand och snorkling i det kristallklara vattnet på paradisön Koh Ta Kiev. Men också lugna dagar på den enastående vackra ön Koh Rong Samloem där våra hyresgäster åt upp varenda insekt som vågade sig in. Vi hade flera intensiva kvällar i hektiska städer. I Siem Reap vågade vi inte testa Skuon - de grillade, saltade, stora, håriga spindlarna. I Phnom Penh firade vi nyår vid det upplysta templet vid floden tillsammans med tusentals andra men hamnade också i stadsdelar vi var tvungna att skynda oss bort ifrån. De sista dagarna på resan var vi hos vänner i Thailand. Där lärde vi oss att åka tre på en motorcykel och testade spännande lokal mat. De bästa upplevelserna finns utanför din komfortzon. När du vågar dig ut i mellanrummen.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017
Series:
Resa Lätt

Format

  • OverDrive Read 21.2 MB
  • Adobe EPUB eBook 21.2 MB

Ylva Johansson (Author)

Ylva Johansson lever, och driver sitt företag YBJammed, utifrån att ingenting är omöjligt och att våga rensa bort för att fokusera på det som är viktigt.

More about Ylva Johansson
Resa Lätt i Kambodja & Thailand
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free