We want your feedback!
Click here
cover image of Lainatun kohtalon kantaja

Lainatun kohtalon kantaja

by Beata Reilin

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
"Heräsin pää jyskyttäen. Viimeinen asia jonka muistin oli koulun piha, märkä nurmikko allani ja Xanderin huolestuneet kasvot. Kelasin mielessäni mitä oli viime viikkojen aikana tapahtunut. Tästä se alkoi." Kuusitoistavuotias Kia Oja on vielä toipumassa perhettä kohdanneesta tragediasta, kun hän joutuu yhtäkkiä lähtemään Englantiin opiskelemaan. Elämänmuutos tuo tullessaan uuden koulun, asuntolan ja kaverit. Kiaa alkaa häiritä oudot tapahtumat, joita kukaan muu ei tunnu huomaavan. Kia on itsenäinen tyttö ja hänellä on vahva tahto, joten hän haluaa ottaa selvää mistä tässä kaikessa on kyse. Reilinin esikoiskirja kuvaa tarkasti nuoren elämää ja kuohuvia tunteita. Kirja on sijoitettu rohkeasti brittiläiseen sisäoppilaitokseen. Kirjailija tuo kuitenkin ulkomaisen koulun elämän lukijan lähelle, suomalaisen Kian kokemusten ja elämän kautta. Tarinassa sekoittuu tuttu ja vieras, todellisuus ja fantasia. Saamme lukea Kian kasvutarinan nuoruudesta aikuisuuteen, rikkinäisestä ehjemmäksi.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 655.1 KB
  • Adobe EPUB eBook 655.1 KB

Beata Reilin (Author)

Beata Reilin on nuori kirjailija ja tämä hänen esikoisteoksensa on kirjoitettu 16-vuotiaana. Beata ei ole tähdenlento, vaan työn alla on jo kaksi seuraavaa romaania. Kunnianhimoinen nuori kirjailijanalku (synt. 2000) opiskelee Kallion ilmaisutaito...

More about Beata Reilin
Lainatun kohtalon kantaja
Copy and paste the code into your website.