We want your feedback!
Click here
cover image of Pirre--vapauttava valo

Pirre--vapauttava valo

... jatkuuko tarina? · Pirre

by Wellamo Penger

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Pirren abivuosi alkaa epävarmoissa tunnelmissa, sillä hänen suojelijahaltijansa loistaa turhan usein poissaolollaan. Vanhat sormukset tuovat julki vanhoja, jo vuosikymmeniä sitten vaiettuja salaisuuksia, jotka liittyvät sekä Pirren sukulaisiin että Lehmuspuron kartanon asukkaisiin. Sormukset eivät kuitenkaan ole tavanomaisia sormuksia, sillä niissä on ominaisuuksia, joista vain harvat tietävät - eikä ihmisistä kukaan. Haltijoiden voimautin on voimauttimista viimeisin ja voimakkain. Se antaa odottaa itseään ja tuo ilmestyttyään vaaroja ja yllätyksiä. Päättyvätkö Pirren koettelemukset tähän vai aiheuttavatko petolliset haltijat lisää harmeja? Lehmussalmen nuoret jatkavat opiskelun, harrastusten sekä riemukkaan yhdessäolon täyttämää elämäänsä. Viimeinen opiskeluvuosi kotikaupungissa on haikean iloinen eikä surultakaan vältytä. Kirja on sarjan viides osa.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
2
Publication Date:
2017
Series:
Pirre

Format

  • OverDrive Read 1.3 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.3 MB

Wellamo Penger (Author)

Kirjailija on tekstiilityön opettaja sekä luonnonvara-alan ammattilainen. Vapaa-aikanaan hän liikkuu luonnossa ja valokuvaa sekä lukee ja tekee käsitöitä. Ympärillämme on asioita, joita emme joko näe tai ehdi näkemään. Lapset eivät ole vielä kiire...

More about Wellamo Penger
Pirre--vapauttava valo
Copy and paste the code into your website.