We want your feedback!
Click here
cover image of Pikku kirjailijan päiväkirja--vierivä kivi päätyy pohjalle

Pikku kirjailijan päiväkirja--vierivä kivi päätyy pohjalle

by Mahla Rantala

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
12-vuotiaalla Tina Miltonilla on ihan normaali koulupäivä, tai niin hän ainakin aluksi luulee. Illalla Tinan äiti ilmoittaa, että hänellä on tärkeää asiaa, eikä Tina osaa vielä edes kuvitella, mitä hänen vanhempansa suunnittelevat. Onneksi Tina keksii aloittaa päiväkirjan kirjoittamisen: on ainakin yksi tapa, jolla hän voi sulkea korvansa veljiltään ja muilta huoliltaan. Myös Tinan ystävä auttaa häntä selviämään monista tiukoista tilanteista. Entä miten käy Tonyn, Tinan ihastuksen kanssa? Ihastuttava ja valloittava kirja koululaisten elämästä. Mahla Rantalan (s. 2007), toinen kirja (Salattu maa 2016). IN Mahla Rantalalla on vankkaa asiantuntemusta kouluikäisten värikkäästä elämästä, onhan kirjailija itse 10-vuotias koulutyttö. KR

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 391.7 KB
  • Adobe EPUB eBook 391.7 KB

Mahla Rantala (Author)

Mahla Rantalalla on vankkaa asiantuntemusta kouluikäisten värikkäästä elämästä, onhan kirjailija itse 10-vuotias koulutyttö.

More about Mahla Rantala
Pikku kirjailijan päiväkirja--vierivä kivi päätyy pohjalle
Copy and paste the code into your website.